LaLiga: Đirona odolela sa igračem više – kiks Barse na "Kamp Nou"

Fudbaleri Barselone odigrali su nerešeno (2:2) protiv Đirone na domaćem terenu u 5. kolu španske LaLige.

Izvor: LN

Nedelja, 23.09.2018.

22:40

LaLiga: Đirona odolela sa igračem više – kiks Barse na
Photo by Alex Caparros/Getty Images

Barselona je igrala u jakom sastavu, ali iz favorizovane pozicije ipak nije uspela da savlada "tvrdu" Đironu.

Meč je otvorio jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi golom u 19. minutu, ali je od tog trenutka sve otišlo na gore za Barsu.

Štoper Lengle je u 35. minutu dobio crveni karton nakon udaranja laktom protivnika u glavu. Sudija je okarakterisao taj potez kao nameran, iako nije tako ličilo.

Stuani je u poslednjem regularnom minutu prvog poluvremena postigao gol i svoju ekipu poslao na odmor bez rezultatskog zaostatka.

Vođstvo Đironi i iznenađenje svima na stadionu "Kamp Nou" doneo je isti igrač već u 51. minutu, a desetkovana Barselona bila je na pragu poraza.

Ipak, rezultat za aktuelnog šampiona Španije izvukao je defanzivac Đerar Pike pogotkom u 63. minutu

Đirona, iako je imala igrača više, do kraja meča se branila i prepustila kompletnu ofanzivu Barsi, koja ipak nije došla do nekih izglednih prilika, te je gostima prepustila "zlata" vredan bod.

Serhio Buskets je pao na ivici kaznenog prostora Đirone u 87. minutu, ali se sudija nije oglasio, te se meč priveo kraju.

Ranije u toku dana Sevilja je sa 6:2 na gostovanju pobedila Levante, Viljareal i Valensija igrali su bez golova, dok je Atletik Bilbao "prokockao" 2:0 na gostovanju u Betisu.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: