Zapalio se Zvezdin autobus! (FOTO/VIDEO)

Autobus fudbalera Crvene zvezde od stadiona "Rajko Mitić" do Hrama Svetog Save u Beogradu zapalio se kod Autokomande. Svi iz autobusa su bezbedno izašli.

Izvor: B92, Beta

Subota, 19.05.2018.

23:18

Zapalio se Zvezdin autobus! (FOTO/VIDEO)
Foto: B92/Sara Miliæeviæ

Fudbaleri su izašli iz autobusa koji je goreo između kružnog toka na Autokomandi i raskrsnice ka autoputu i Južnom bulevaru, a potvrđeno je da nema povređenih.

Troje vatrogasnih kola gasilo je Zvezdino vozilo, a u otvorenom turističkom autobusu u kojem su bili, tokom puta fudbaleri su sve vreme držali upaljene baklje.

Zvezdini fudbaleri su sa stadiona "Rajko Mitić", posle utakmice sa Voždovcem, izašli u otvorenom autobusu i praćeni sa više hiljada navijača uputili se ka Hramu Svetog Save.

Navijači su izlazak autobusa sa parkinga stadiona ispratili pesmom "titulu da slavimo", a nekoliko fudbalera je upalilo pirotehniku.

Povorka je na putu do Hrama nekoliko puta zastajala, a tokom cele rute su se palile baklje, što među navijačima, što među fudbalerima.

Proslava je trebalo da bude nastavljena i kod Hrama Svetog Save, a da se zatim povorka navijača uputi ka Kalemegdanu i spomeniku Pobednik.

Crvena zvezda je titulom krunisala odličnu sezonu u kojoj je stigla do šesnaestine finala Lige Evropa.

Crveno-beli su u subotu primili pehare i potom pobedili Voždovac sa 5:1, posle čega je priređen veliki vatromet na stadionu "Rajko Mitić".
Foto: B92/Slobodan Marièiæ

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

225 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: