Dejvis o Kazinsu: Želimo isto kao Jokić i Nurkić

Iako kombinacija Nikole Jokića i Jusufa Nurkića nije dala dobar rezultat, Entoni Dejvisu se svidelo kako je Denver igrao u napadu sa njima dvojicom na terenu.

Izvor: PT

Ponedeljak, 31.07.2017.

08:05

Dejvis o Kazinsu: Želimo isto kao Jokić i Nurkić
Getty Images

Naime, prva zvezda Nju Orleans Pelikansa, rekao je kako bi želeo da ekipa igra slično u napadu kao i Denver Nagetsi prošle sezone.

Trejdom za Demarkusa Kazinsa, NOLA je stvorila jednu od potencijalno najboljih centarskih linija u poslednje dve decenije i očekuje se da njih dvojica stvore "paklen" tandem.

Novi pomoćni trener Pelikana je Kris Finč koji je prethodno radio u Denveru i Dejvis se nada da će im pomoći oko ofanzivne igre.

"Želimo da na neki načim imitiramo to kako su oni igrali u napadu prošle sezone, pošto su imali veoma dva vešta centra", rekao je Dejvis.

Izjava jednog od najboljih visokih igrača u ligi malo je diskutabilna, pošto Jokić i Nurkić nisu izgledali baš najbolje na terenu, što je rezultovano trejdom reprezentativca BIH u Portland.

Ipak, Dejvis je više mislio na sistem igre i to kako je Denverov napad izgledao u nekim situacijama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: