Doček heroja u ponedeljak u 20h

Svečani doček fudbalske reprezentacije Srbije do 20 godina biće organizovan u ponedeljak od 2h ispred Skupštine Beograda.

Izvor: B92

Subota, 20.06.2015.

17:27

Default images
Beta/AP

Fudbaleri Srbije pobedili su u subotu ujutro Brazil posle produžetaka sa 2:1 i tako osvojili titulu prvaka sveta do 20 godina.

Ono što posebno treba istaći je da je doček organizovan i pre finala i bio bi održan i da su izabranici Veljka Paunovića izgubili od Brazila.

„U ime Beograđana i u svoje lično ime, svetskim šampionima i novim herojima Srbije čestitam na veličanstvenoj pobedi. Sjajna igra koju ste pokazali tokom čitavom turnira, mentalna i fizička snaga celog tima protiv velikog Brazila, fascinirala je celu naciju i ljubitelje fudbala širom sveta. Vaš uspeh je jedan od najvećih ako ne i najveći uspeh srpskog fudbala u istoriji. Beograđani i čitava Srbija pratili su s velikim uzbuđenjem vašu borbu za šampionsku titulu. Verovali smo u vas i u vašu neverovatnu energiju i želju za pobedom. Doneli ste nam neizmernu radost i ponos, vi ste novi heroji nacije, vi ste ponos Srbije. S velikim nestrpljenjem i iščekivanjem, želimo da vas pozdravimo u Beogradu kao najveće šampione. Vi ste naša nada i uzor za nove genercije, vi ste budućnost fudbala u Srbiji. Pozivam sve Beograđane sve ljubitelje sporta da zajedno, ispred Skupštine grada Beograda na šampionskom balkonu, dočekamo svetske prvake u fudbalu“, stoji u poruci Nikole Nikodijevića, predsednika Skupštine Beograda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

13 h

Podeli: