Kako je Dejan Savić motivisao vaterpoliste pred meč za zlato?

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić na poseban način je motivisao svoje igrače pred meč sa Grčkom.

Izvor:

Sreda, 11.08.2021.

11:07

Kako je Dejan Savić motivisao vaterpoliste pred meč za zlato?
foto:Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Srbija je u finalu Igara u Tokiju pobedila Grčku i odbranila olimpijsko zlato iz Rija.

Savić je vaterpolistima spremio nešto posebno.

Dušan Mandić je na TV Prva u "Jutru" otkrio kako je izgledao sastanak sa Dejanom Savićem pred finalni meč Olimpijskih igara u Tokiju.

"Obeleženo je Dejanom Savićem i njegovom neverovatnom idejom. Rekao nam je momci kao što vidite, ovaj sastanak neće biti uobičajen. Dao nam je svesku, gde ima uobičajeno zabeleženo sve. Rekao nam je par stvari o Grčkoj i onda nam je pustio video naših supruga, deca, sa podrškom, mi smo plakali, smejali smo se, tresli smo se... neverovatno šta mu je palo na pamet i kako je to smislio. Taj video je trajao deset minuta sa podrškama, idemo na utakmicu sa suzama u očima i posebnom željom i nekom većom motivacijom, preplavljeni smo bili divnim osećanjima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: