Operacija Pljušćenka u direktnom prenosu?

U doba kada na televiziji imamo mogućnost (nekada i rizik, zavisno od sadržaja) da vidimo kojekakve bizarnosti, šta je jedna operacija leđa poznatog sportiste?

Izvor: SO

Utorak, 25.02.2014.

19:26

Default images

Ruski klizač Jevgenij Pljušćenko najavio je da će pružiti priliku svojim obožavocima da posmatraju njegovu borbu da produži karijeru.

"Mislim da svi već znaju da ću biti operisan drugo marta i da će mi tada biti izvađen polomljeni šrafić iz povređenog dela kičme. Mnogi ljudi će imati priliku to da vide, želim da im pokažem šta se događa“, rekao je Pljušćenko, ali je ostao zagonetan dodavši da će biti u pitanju „neka vrsta direktnog prenosa“.

Pljušćenko je jedan od najvećih klizača svih vremena, ali zbog povrede nije mogao da nastupi u pojedinačnoj konkurenciji u Sočiju. Najavio je da će se povući, ali posle se predomislio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: