Nova vest
Olimpizam

Utorak, 02.08.2016.

13:15

Putuju avionom lou kost kompanije, a svi im traže zlato

Vaterpolisti Srbije nikada nisu razočarali svoju zemlju, ali ni to nije dovoljno da im se konačno omoguće pravi uslovi.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Putuju avionom lou kost kompanije, a svi im traže zlato
Foto: StarSport

’Delfini’ se vraćaju s medaljom gotovo sa svakog takmičenja u ovom veku i sada svi od njih očekuju da uzmu zlato na Olimpijskim igrama u Riju.

Međutim, uprkos tome, u prošlosti su imali velikih problema sa uslovima – neretko je voda u bazenu bila hladna (kao nedavno u Smederevu kada je meč s Mađarskom prebačen u Beograd), ali su sada doživeli novu neprijatnost.

Pre dva dana krenuli su put Rija i to avionom lou kost kompanije, o čemu se izjasnio Filip Filipović u Olimpijskom dnevniku na svom sajtu.

„Završilo se i ovo putovanje za Montevideo, u ovom slučaju za Rio. Preživeli smo 33 sata puta. Nemam komentar na naš odlazak lou kost kompanijom do Dubaija i posle 14 sati leta, ali je bitno da smo stigli“, napisao je Filipović.

Podsetimo, vaterpolisti su 2014. godine osvojili zlato na Evropskom prvenstvu u Budimpešti i morali su da se vraćaju autobusom za Beograd, a nije im strano ni to da sami moraju da skupe novac za putovanja na velika takmičenje.

Najbolji igrač sveta za 2014. godinu podelio je utiske o Olimpijskom selu.

„Selo izgleda impozantno, sa nekim sitnim propustima koje ću vrlo brzo zaboraviti kada počne takmičenje. Upoznao sam se sa ostatkom olimpijskog tima, došli smo sa košarkašicama, a sigurno je da će druženje biti sve intenzivnije kako se bude povećavala naša delegacija. U ponedeljak smo odradili prvi trening i videli takmičarski bazen. Iskreno, jedva čekam da krene i, bez obzira koliko god imali organizovan dan, mislim da nam se sve svodi na treninge i da smo sav fokus usmerili ka tome“, dodao je Filipović.

Business class!!! Thanks...

A photo posted by Zivko Gocic (@zikica3) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

160 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

5 h

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

7 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu