Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 28.08.2016.

10:48

Opština olimpijcima daje 4 puta više novca od Niša

Trojicu Nišlija Stefana Jovića, Savu Ranđelovića i Nenada Filipovića, učesnike Igara u Riju, gradska opština Medijana nagradiće sa po 200.000 dinara.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Opština olimpijcima daje 4 puta više novca od Niša
Foto: StarSport

To je čak četiri puta veći iznos nego onaj koji je sportistima uplatio Grad Niš.

Na Gradskom veću doneta odluka da trojici sportista i dvojici trenera bude dodeljena novčana nagrada u iznosu od 50.000 dinara, a u Medijani su bili dosta izdašniji.

"Rukovodstvo Gradske opštine Medijana odlučilo je da ovu trojicu olimpijaca, koji su ujedno i žitelji ove opštine, nagradi za osvojene medalje i učestvovanje na tek završenim Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, sa po 200.000 dinara", piše u dopisu iz Medijane, a prenose "Južne vesti".

Prijem je održan za petak 26. avgusta u 11 sati, a predsednik ove opštine Milan Krstić, takođe i prvi funkcioner Vaterpolo kluba Nais iz Niša i član Upravnog odbora Vaterpolo saveza Srbije, uživo je u Riju bodrio, između ostalih, i Jovića i Ranđelovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Odiseja olimpijske baklje

Od nastanka modernih Olimpijskih igara 1896. godine, olimpijska baklja, koja je danas stigla do obale Marseja brodom Belem, doživela je mnoge avanture.

Beta

11:50

4 d

Olimpizam

Olimpijska baklja stiže u Marsej

Olimpijska baklja zapaljena 16. aprila u Grčkoj i potom brodom Belem iz te zemlje krenula 27. aprila, stiže danas u Marsej, gde će ostati ceo dan, pre nego što nastavi obilazak francuskih gradova, preneli su danas tamošnji mediji.

Beta

9:30

4 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu