Nova vest
Košarka

Petak, 25.01.2013.

11:49

KK CZT: Zamena karata za vikend

KK Crvena zvezda Telekom je najavio je da će biti obeštećeni svi oni koji sa uredno kupljenim ulaznicama nisu mogli da uđu u halu za meč sa Galatasarajem.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Svi oni koji poseduju originalne ulaznice za meč sa Galatasarajem i koji zbog poznatog problema sa falsifikovanim kartama nisu mogli da uđu u halu Pionir i uživo prate utakmicu, svoje neiskorišćene ulaznice moći će da zamene za karte za meč četvrtog kola L grupe LAST 16 faze Evrokupa sa Uniksom", saopšetno je iz kluba.

Zamena će se vršiti u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu u subotu i nedelju (26. i 27. januara) od 10 do 18 sati, a uz pomenutu ulaznicu neophodno je poneti i fotokopiju lične karte.

"Još jednom moram da istaknem da nam je veoma žao što pojedini navijači sa uredno kupljenim ulaznicama nisu bili u mogućnosti da prate meč sa Galatasarajem. Iz tog razloga već su preduzeti konkretni koraci da se to više ne ponovi. Nadam se da su oštećeni navijači imali razumevanja, a mogućnost da zamene svoje neiskorišćene ulaznice za karte za meč sa Uniksom je najmanje što smo mogli da uradimo“, rekao je direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović.

Duel sa Uniksom na programu je u sredu 30. januara, uz direktan prenos na TV B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu