Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 04.08.2008.

22:46

Zvezdin plan B?

Posle kraha pregovora Radne grupe KK Crvene zvezde sa vlasnikom Nebojšom Čovićem, plan B za opstanak kluba u rukama je Slobodana Vučićevića.

Izvor: B92, www.novosti.rs

Autor:B92, www.novosti.rs

Default images

Iz nezvaničnih izvora dopiru glasine da je Vučićevićev čovek od poverenja Bratislav Đorđević, otac našeg proslavljenog reprezentativca Aleksandra, koji u svojoj košarkaškoj biografiji već ima upisan staž u Zvezdinom rukovodstvu. Njegovo ime pominje se u kontekstu rukovođenja sportskim delom menadžmenta crveno-belih.

U sklopu iste priče može se čuti i ime Zorana Radovića, nekadašnjeg Zvezdinog reprezentativca, kome za dve godine ističe mandat u FIBA. Do tada bi Radović mogao da ponudi samo savetodavnu pomoć.

U danima kada većina timova počinje pripreme za narednu sezonu, jedno od gorućih pitanja kluba sa Kališa je izbor prvog trenera. Takođe, nezvanično, plan B podrazumeva da klupa pripadne Jovici Antoniću, selektoru ženske reprezentacije i treneru ŽKK Crvena zvezda. Antonić je već vodio muški pogon crveno-belih, a bio je jedan od kandidata i posle ostavke Stevana Karadžića u finišu protekle sezone.

Troškove bi najvećim delom pokrile firme u sastavu Vučićevićeve kompanije, uključujući i slovenačku "Drogu Kolinska", uz dodatne sponzore. Dok se Radna grupa Crvene zvezde ne oglasi saopštenjem, o planu B i dalje će se pričati na nivou glasina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu