Nova vest
Košarka

Nedelja, 28.07.2019.

20:49

"Imamo velika očekivanja na Mundobasketu, želimo plasman u Tokio"

Plejmejker Real Madrida Fakundo Kampaco rekao je da njegova Argentina može daleko da dogura na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini.

Izvor: SN

Autor: SN

EPA-EFE/JUAN IGNACIO RONCORONI

Posle odlične sezone u dresu Real Madrida Fakundo Kampaco je potpuno fokusiran na FIBA Svetsko prvenstvo i u intervjuu za "La Nacion" rekao je da je glavni cilj Argentine plasman na Olimpijadu u Tokiju 2020. godine.

"Imamo sjajan tim. Svako od nas je imao odličnu sezonu i zato su naša očekivanja visoka i želimo da tu energiju prenesemo na reprezentaciju. Naš cilj je plasman u Tokio", rekao je Kampaco.

Kampaco se takođe osvrnuo i na ponude iz NBA lige.

"Nekada sam bio opsednut NBA ligom, ali sada nisam. Imam još dve godine ugovora u Realu i taj ugovor ima klauzulu koja bi mi omogućila odlazak u NBA", završio je Fakundo Kampaco.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu