Nova vest
Košarka

Subota, 30.12.2017.

22:05

Slabo veče srpskih košarkaša u Endesa ligi

Košarkaši Betisa konačno su "kliknuli" i posle niza poraza, sada su zabeležili četvrtu uzastopnu pobedu u Endesa ligi i to protiv Saragose u 14. kolu – 70:67.

Izvor: B92

Autor:B92

Slabo veče srpskih košarkaša u Endesa ligi
Starsportphoto

Ekipa u kojoj nastupa srpski igrač Rade Zagorac deset odigranih kola nije imala niti jedan trijumf, međutim stanje na tabeli je sada drugačije.

Zagorac od dolaska u Betis ne igra mnogo, ali period privikavanja još uvek je vidan i trebalo bi mu dati vremena.

Bivši košarkaš Memfis Grizlisa meč je završio bez poena, a na terenu je proveo pet minuta (0/2 iz igre).

Najefikasniji u Betisu bio je nekadašnji igrač Crvene zvezde Blejk Šilb koji je ubacio 19 poena, dok je Luk Nelson ubacio 18.

U poraženom sastavu srpski košarkaš Nikola Dragović ubacio je 10 poena, uz 11 skokova.

Košarkaši Bilbaa pobedili su Unikahu sa 70:67, a Dejan Todorović i Nemanja Nedović nisu blistali u svojim ekipama. Todorović se za 18 minuta nije upisao u listu strelaca, ali je imao devet skokova, dok je Nedović ubacio sedam, uz 2/10 iz igre.

Ekipa Obraodira poražena je od Andore sa 77:65, a srpski košarkaš Nemanja Radović ubacio je 10 poena, uz četiri skoka za poraženi sastav.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

11 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu