Nova vest
Košarka

Petak, 01.12.2017.

16:10

Džikić: Očekuje nas težak meč sa Partizanom

Trener Budućnosti Aleksandar Džikić rekao je da njegovu ekipu čeka težak posao protiv Partizana.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Džikić: Očekuje nas težak meč sa Partizanom
StarSport

"Čeka nas vrlo težak posao u subotu. Nas sledeći protivnik je vrlo kvalitetan, sigurno su u samom vrhu ABA, a i imali su prilike da iskoriste ovu pauzu da porade na unapredjenju igre u odbrani, jer su napadački vrlo potentni, to su pokazali mnogo puta. Očekujemo i novitete, spremali smo se za njihove kombinovane odbrane", rekao je Džikić, objavljeno je na sajtu takmičenja.

Košarkaši Budućnosti u subotu dočekuju Partizan u utakmici 10. kola ABA lige.

"Moraćemo da budemo vrlo koncentrisani u prvoj fazi njihovog napada, organizatori igre su vrlo agresivni pre nego što se postavi odbrana. Takođe, njihov prošli meč i 24 skoka u napadu su upozorenje. Bez obzira u kom sastavu ćemo biti, pokušaćemo da damo sve od sebe", rekao je nekadašnji trener Partizana.

Podgorička ekipa je prva na tabeli sa samo jednim porazom od početka sezone, dok je Partizan peti sa skorom od pet pobeda i četiri poraza.

"Oni su vrlo dobra ekipa, sam vrh ABA lige. Stabilizovali su se, igraju odlično u napadu. Mnogo je važno u kom ritmu će se igrati, i ko će ostvariti prednost u skoku", rekao je igrač Budućnosti Nikola Ivanović.

Utakmica se igra u subotu od 19.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu