Nedelja, 16.05.2021.

09:20

Brajant primljen u Kuću slavnih – emotivan govor supruge i Džordan na ivici suza VIDEO

U noći između subote i nedelje je u održana ceremonija prijema klase 2020. u košarkašku Kuću slavnih, a sve je proteklo u znaku preminulog Kobija Brajanta.

Izvor: SS

Brajant primljen u Kuću slavnih – emotivan govor supruge i Džordan na ivici suza VIDEO
Foto: Profimedia

Legendarni NBA as je primljen u odabrano društvo posthumno, a na bini se pojavila njegova supruga Vanesa Brajant u pratnji Majkla Džordana.

Ona je održala emotivan govor koji je publika pratila uz skandiranje "Kobi, Kobi!"

"Verujem da se smeje sada u raju jer ću ga hvaliti u javnosti. Više neće biti takvog kakav je bio Kobi. On je bio poseban, skroman, drugačiji. Veći od života”, poručila je, između ostalog Vanesa Brajant. Takođe, u istoj klasi, u Kuću slavnih primljeni su Tim Dankan i Kevin Garnet.

"Cenim te. Velika je čast ući u Kuću slavnih sa tobom i Kobijem”, rekao je Garnet obraćajući se Dankanu.

Pored njih trojice, i Kuću slavnih primljeni su još treneri Rudi Tomjanović i Kim Mulki, potom Edi Suton i takođe posthumno Patrik Bauman, kao i dve dame: Tamika Kečings i Barbara Stivens.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: