Ko će biti kralj Zapada – Lejkersi ili Klipersi? VIDEO

Letnja pijaca je bila izuzetno interesantna i ekipe su se prilično pojačale, a pogotovo dve iz Los Anđelesa, Klipersi i Lejkersi.

Izvor: SN

Sreda, 24.07.2019.

19:10

Ko će biti kralj Zapada – Lejkersi ili Klipersi? VIDEO
Photo by Sean M. Haffey/Getty Images

Lebron Džejms i Entoni Dejvis biće prve zvezde Los Anđeles Lejkersa, pogotovo posle čitave sage i velikog broja propalih pregovora između Lejkersa i Pelikansa.

Na drugoj strani Los Anđelesa, Klipersi su uradili fantastičan posao i svom carstvu privoleli Kavaja Lenarda, aktuelnog MVP finala i Pola Džordža, a takođe su uspeli da produže saradnju sa Patrikom Beverlijem.

"Mislim da su Klipersi trenutno najbolji. Samo pogledajte njihov režim rada, ne računajući Lenarda i Džordža. Tu je verovatno i najbolji šesti čovek ikada, Lu Vilijuams, zatim Montrez Herel, Patrik Beverli... Već su stvorili pobednički nukleus. A Lejkersi? Oni još uvek imaju momke koji ne znaju kako da pobeđuju. Pogledajmo samo Entonija Dejvisa i momke oko njega, čak ni ne znamo kako će 'kliknuti'. Što se mene tiče, Lejkersi su vrhunski tim i biće u samom vrhu Zapada, ali kada ih poredimo sa Klipersima, jednostavno nisu toliko dobri", rekao je Kris Hejns u emisiji "Undisputed".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: