"Melo je bio ljut kada postigne 20 poena, a ekipa pobedi"

Čonsi Bilaps, nekadašnji saigrač Karmela Entonija, objasnio je zašto popularni Melo nema i dalje NBA ekipu.

Izvor: PT

Sreda, 10.07.2019.

21:45

Bilaps, koji je sa Entonijem igrao u Denveru i Njujorku, kaže da 34-godišnji košarkaš i dalje nije u glavi "raščistio" da više nije zvezda.

"Žao mi je Karmela Entonija, a evo i zašto. Melo je bio odličan saigrač. Trenirao je svaki dan, nije propuštao utakmice... Sada, ovo sam rekao i njemu – postići 30 poena mnogo je značilo Melu. Imao je utakmice gde postigne 20 ili 22 poena, mi pobedimo, a on je ljut", kaže Bilaps i dodaje:

"Kada postigne 36, a mi izgubimo, on je tu da nas bodri. Postići 30 poena mnogo je značilo za njega. Razlog zašto nije u ligi je zato što u glavi nije rekao sebi – OK, igraću protiv rezervi. Pokušaću da pomognem ekipi. Znam da možda neću biti u mogućnosti da igram završnice i šutiram za pobedu, ali želim da pomognem. E, on i dalje to nije shvatio".

Karmelo Entoni jedan je od najboljih ofanzivnih košarkaša u 21. veku, dugi niz godina beležio je 25-26 poena u proseku, međutim u poslednje dve sezone njegova karijera je u velikom padu.

U Oklahomi je imao 16 poena u proseku, što mu je bilo prvi put u karijeri da beleži manje od 20 poena. Prethodno je 15 godina zaredom imao prosek od 20 ili više poena.

Posle Tandera usledila je kratka epizoda u Hjuston Roketsima za koje je odigrao samo deset mečeva. Usledio je rastanak, a poslednji meč odigrao je novembra prošle godine. Sada se nalazi u potrazi za novom ekipom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: