Spektakularni Jokić u poslednjoj sekundi "pobedio" Dončića! VIDEO

Potencijalni reprezentativac Srbije Nikola Jokić doneo je pobedu Denver Nagetsima košem u poslednjoj sekundi duela sa Dalas Meveriksima.

Izvor: SV

Petak, 15.03.2019.

07:29

Spektakularni Jokić u poslednjoj sekundi
Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Zvezda franšize iz Kolorada je pogodila veoma težak šut u preko Dvajta Pauela i obezbedila trijumf svojoj ekipi.

Prethodno je Luka Dončić zakucao i doneo prednost Meveriksima, ali nije uspeo da realizuje dodatno slobodno bacanje, čime je ostavio pet sekundi Nagetsima za poslednji napad.

Pročitajte još Bjelica i Bogdanović promašivali, Irving srušio Kingse

Jokić je utakmicu završio sa 11 poena, 14 skokova i osam asistencija za nešto manje od 30 minuta na parketu, a spektakularnu partiju je pružio Pol Milsap sa 33 poena (14-19 iz igre) i osam skokova.

Na drugoj strani, Dončiću je nedostajalo jedno uspešno proigravanje za tripl-dabl (24 poena, 11 skokova, devet asistencija). Najefikasniji u timu Denvera bio je Pol Milsap sa 33 poena (14/19 iz igre) uz 8 skokova, dok su po 12 postigli Džamal Marej i Malik Bizli, a 11 Vil Barton.

Dončića je u redovima Mevsa najbolje pratio Džejlen Branson sa 20 poena, 17 je dodao Tim Hardavej Džunior, dok je Dvajt Pauel ubacio 16 uz 10 skokova.

Dabl-dabl je imao i Maksimilijan Kleber sa po 11 poena i skokova.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

189 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: