Džentri posle trijumfa Nju Orleansa: Hvala Kobiju Brajantu...

Džru Holidej je u poslednjoj utakmici prve runde plej-ofa Zapada između Nju Orleansa i Portlanda bio jedan od junaka, a lako je mogao da postane tragičar.

Izvor: MLJ

Nedelja, 22.04.2018.

21:40

Džentri posle trijumfa Nju Orleansa: Hvala Kobiju Brajantu...
Getty Images

U finišu meča kada se rezultat lomio primio je loptu nadomak aut linije i sudije su isprva dosudile aut u korist Trejlblejzersa.

Odluka je promenjena posle pregledanja snimka, a trener Pelikana Alvin Džentri se osvrnuo na tu situaciju i zahvalio neočekivano - Kobiju Brajantu.

"Hteo bih da zahvalim Kobiju Brajantu i njegovim Kobi 1 patikama. Jer da nismo imali njih, on bi (Holidej) verovatno zgazio liniju. Ali pošto je nosio te stare patike pete su mu bile iznad i nije izašao u aut, a mi smo dobili loptu nazad", rekao je Džentri odmah na početku konferencije.

Brajantu ovo nije promaklo pa je na društvenim mrežama čestitao treneru koji je nakon uvoda i 'zahvalnice' Mambi rekao da želi da trenerski pobedi Stiva Kera ukoliko i Golden Stejt prođe dalje u seriji sa San Antonio Sparsima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: