Nova vest
Fudbal

Sreda, 09.07.2008.

12:16

Kamel Zaim ne putuje u Švajcarsku?

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Reprezentativac Tunisa Kamel Zaim propustiće najverovatnije i drugi deo priprema fudbalera Partizana zbog povrede prepona. Stručni štab 'crno-belih' povešće na put 27 ili 28 igrača a Zaim će, ako se složi sa procenom lekara, biti podvrgnut hirurškoj intervenciji.

Zaim je u Beograd došao krajem juna, odmah je otputovao na Taru ali je radio odvojeno od ostatka ekipe zbog povrede prepona. Povreda Tunišanina takva je da postoje dve mogućnosti, da manjom interevencijom problem bude otklonjen uz pauzu od desetak dana ili da se leči drugim metodama što bi produžilo mučenje igrača koji je došao kao jedno od najzvučnijih pojačanja prvaka Srbije.

Zaim je prethodnog proleća igrao za Esperansu i pored toga što je imao problema sa povredom ali nije nastupio u polufinalu Kupa Tunisa, 28. juna iako je najavljeno da će mu to biti oproštajna utakmica u žuto-crvenom dresu.

Pored Zaima i nedovoljno oporavljenog Brnovića na pripreme u Švajcarsku neće putovati ni Nigerijac Emueraje, Živanović i Brezančić koji su se priključili ekipi Teleoptika, a još uvek se ne zna da li će biti još nekih izmena na spisku igrača.

Od povratka sa Tare Partizan je angažovao Perića i Brankovića, a na prvom delu priprema Jokanović je imao na raspolaganju 30 fudbalera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu