Rakić želi titulu: Nokautiraću ga

Čekamo objavu UFC vezanu za borbu Aleksandra Rakića i Jirija Prohaške.

Izvor: SN

Utorak, 11.05.2021.

12:15

Rakić želi titulu: Nokautiraću ga
Foto: Profimedia

Jiri Prohaška je nedavno spektakularnim nokautom porazio Dominika Rejesa, dok je Rakić dominirao protiv Tijaga Santosa i Entonija Smita.

Vrh poluteške kategorije UFC se drastično promenio otkako je otišao Džon Džons, a čini se da su Rakić i Prohaška nove zvezde ove divizije.

Već neko vreme se priča o njihovom potencijalnom duelu, čak ga je Rakić i prizvao putem društvenih mreža, rekavši kako bi voleo borbu sa Prohaškom pa napad na pojas, a o tome je govorio za MMAJunkie.

"Jiri je vrlo agresivan borac, sjajan je na nogama i ume da udara. Skautirao sam ga i ja i moji treneri, ali nisam ga video u parteru niti u rvanju, ne znam kakva su mu rušenja. Nije kompletan borac, vidim mane koje mogu da iskoristim. Ipak, jako je nezgodan borac sa neobičnim stilom i nije lako boriti se s takvim ljudima, ali čekaću ga, vrebaću njegovu grešku. Nokautiraću ga ukoliko ga uhvatim. Ako se to ne dogodi, ja sam sigurno kompletniji i mogu da ga rušim i idem na bodove, pa ako prekinem borbu, još bolje", rekao je Aleksandar Rakić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: