Nova vest
Auto-moto

Petak, 25.07.2014.

12:19

Hungaroring: Mercedes dominira

Vozači Mercedesa Luis Hamilton i Niko Rozberg bili su najbrži na prvom zvaničnom treningu za Veliku nagradu Mađarske na Hungaroringu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Razlika između Britanca i Nemca bila je 0,183 sekunde. Iza njih su bili Ferarijeve uzdanice Kimi Raikonen i Fernando Alonso, a peti Sebastijan Fetel iz Red Bula.

Vozači Vilijamsa imali su dosta problema tokom treninga, pa su Valteri Botas, drugoplasirani sa Hokenhajma prošle nedelje, i Felipe Masa bili ispod desete pozicije.

Drugi trening na Hungaroringu na programu je u 14 časova. Lider posle deset trka je Rozberg sa 14 bodova više od Hamiltona.

VN Mađarske na Hungaroringu na programu je u nedelju od 14 časova, i biće poslednja trka pred četvoronedeljnu letnju pauzu u šampionatu Formule 1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

1 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu