Nova vest
Auto-moto

Subota, 27.10.2007.

23:39

Pavlović za drugo mesto u Barseloni

Izvor: B92, Novosti

Autor:B92, Novosti

Default images

Miloš Pavlović, vozač ekipe 'Drako', zauzeo je četvrto mesto na trci u Barseloni i jedan nastup pre kraja sezone ima dobre izgleda da zauzme drugo mesto u ukupnom poretku 'Formule Reno'. Za drugo mesto u 'Reno svetskoj seriji' Pavloviću će na poslednjoj trci, na istoj stazi u nedelju, biti potrebno da prestigne trenutno drugoplasiranog Hanleja. Lider, Portugalac Alvaro Parente, u subotu je na cilj stigao kao treći i sa novih deset bodova postao nedostižan za pomenuti dvojac u borbi za osvajanje šampionata.

Pavlović je i na startu imao četvrto mesto, čime je zaradio dodatna dva poena. Poziciju je lako sačuvao, jer su se on i vodeća trojka Duran, Molina i Parente lako odvojili od ostalih.

Pavlović se nije upuštao u borbu za više pozicije, kako bi imao što 'odmorniji' automobil za nedeljnu poslednju trku sezone, koja na stazi "Katalunja" počinje u 13 časova.

Na subotnjoj trci pobedio je domaći takmičar Migel Molina, koji je Meksikanca Salvadora Durana pretekao zahvaljujući spretnijoj promeni pneumatika, što je bilo i jedino uzbuđenje na ovoj trci.

Plasman na trci u Barseloni: Molina, Duran, Parente, Pavlović, Alješin, Van der Garde...

Generalni plasman: Parente 124 boda, Hanlej 90, Pavlović 89...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Auto-moto

Vidi sve
Formula 1

Adrijan Njui napušta Red Bul

Britanac Adrijan Njui početkom 2025. godine napustiće tim Red Bula, čiji je dugogodišnji inženjer, saopštio je danas taj tim Formule 1."Adrijan Njui će napustiti Red Bul posle 19 godina".

B92.sport

14:18

1 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu