Petak, 07.08.2020.

14:40

Mesto bez kovida 19 u kome su građani Srbije i više nego dobrodošli VIDEO

Ovo mesto je zaradilo etiketu "najtraženije destinacije" ove sezone, a i srpski turisti mogu bez problema da ga posete. To je Neum. Reč je o gradu koji predstavlja jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadran.

Izvor: B92, Prva TV

Mesto bez kovida 19 u kome su građani Srbije i više nego dobrodošli VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Semir Temim, pomoćnik direktora Turističke zajednice Hercegovačko-neretvanskog kantona, naveo je za TV Prvu da je u Neumu trenutno mnogo turista iz čitave Srbije.

Temim naglašava da, i pored velikog broja turista, Neum ostaje i dalje mesto koje nije zabeležilo nijedan slučaj virusa kovid 19, i to prvenstveno jer se svi pridržavaju epidemioloških mera.

S obzirom na to da je vrlo aktuelno pitanje povećanja cena smeštaja zbog pandemijske krize, Temim navodi da ne veruje da su cene u Neumu skočile ove godine.

Dodaje da je Bosna i Hercegodina otvorila granice građanima Srbije i da naši turisti mogu da dođu ne samo u Neum nego i u druge delove BiH, i to bez ikakvih dodatnih uslova, poput čistog PCR testa.

Seničić je u svom gostovanju na TV Prvoj naveo da ne veruje da će Neum i sledeće godine biti atraktivna destinacija, i da je to ove godine slučaj zbog zatvaranja granica država u kojima srpski turisti najčešće letuju.

Pogledajte prilog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

21 h

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: