Ponedeljak, 16.09.2019.

16:00

Samo u Travellandu: Egzotične destinacije nikad bliže!

Ako i vi maštate o odmoru na nekoj dalekoj plaži, pod palmom i uz šumove mora, „Travelland“ ima odlične vesti: spremne su first minute ponude i popusti za najlepše egzotične destinacije!

Izvor: B92

Samo u Travellandu: Egzotične destinacije nikad bliže!
Foto: Promo

Meksiko je zemlja u kojoj možete doživeti, videti i probati gotovo sve: od mističnih piramida, kolonijalnih trgova i katedrala, pa sve do brašnasto belog peska i tirkizno plavog mora Karipske obale, kao i nadaleko poznate meksičke hrane. Kankun je njegovo najpopularnije turističko odredište, savršeno za opuštajući odmor, ali i noćne izlaske. Nešto južnije nalazi se drugo popularno letovalište - Playa del Carmen, pozato po luksuznim hotelima. Još južnije je Tulum, koji poseduje verovatno najlepšu plažu u celom Meksiku. Za Meksiko su aktuelni popusti do čak 35%!
Foto: Promo
Bajkovito indonežansko ostrvo Bali zasigurno će vas osvojiti svojom prozirno čistom vodom, uređenim, peskovitim plažama i očaravajučim koralnim sprudovima. Osim što se može pohvaliti brojnim hramovima, Bali je poznat i po terasastim pirinčanim poljima, vodopadima i bujnim tropskim šumama. Iskoristite first minute ponude i u ovom tropskom raju provedite 12 dana po cenama od 765€!
Foto: Promo
Ostrvo ruma, cigara, muzike i starih automobila ili, rečju, Kuba! Ova ostrvska država će vas osvojiti svojom autentičnošću, mnoštvom spomenika i muzeja, koji predstavljaju svedoke jedne burne istorije, ali i divnim peščanim plažama. Bez obzira na to da li želite samo da se opustite na odmoru, isprobate mnogobrojne uzbudljive aktivnosti ili utonete u neverovatni noćni život u latino ritmu, ovde ćete dobiti odmor iz mašte i iskustvo za pamćenje. Uz popust do 20% i dodatni popust od 100€ po rezervaciji, 12 dana na Kubi možete obezbediti po ceni od 1280€!
Foto: Promo
“Zemlja slobodnih”, tj. Tajland jedina je zemlja u jugoistočnoj Aziji koja nikad nije bila kolonizovana pa je skoro u potpunosti zadržala svoju jedinstvenu i fascinantnu kulturu. Njena prestonica, Bankgkok, jedna je od najpoznatijih i najprivlačnijih prestonica čitave Azije. Ova metropola, haotična i uzbudljiva, predstavlja nesvakidašnji spoj modernog i tradicionalnog i za svakoga nudi po nešto: od šopinga, preko poseta muzejima, do ludog noćnog života. Najposećenije ostrvo Tajlanda, Puket, krase prelepi hoteli, marine, ali i plantaže kokosa, banana i ananasa. Za vaš idealan odmor na Tajlandu obezbeđeni su popusti do 200€!
Foto: Promo
Dubai, blistava metropola Persijskog zaliva i orijentalne gostoprimljivosti, oduševiće vas neverovatnim spojem tradicionalnog i modernog. Nestvarni arhitektonski poduhvati, mešavina različitih kultura i uzbudljivi sadržaji, ali najviše od svega – duge peščane plaže i toplo more učiniće vaš odmor nezaboravnim. Doživite čaroliju arapskog sveta uz popust od 100€ po rezervaciji. Cene za 5 dana u Dubaiu kreću se od 449€!
Foto: Promo
Doha, glavni i najveći grad Katara postao je pravi biser Bliskog istoka - nekada siromašno ribarsko selo, a sada mesto u kome živi luksuz. Svojim posetiocima nudi prekrasne peščane plaže sa kojih se mogu posmatrati spektakularni izlasci sunca, prozirno čisto i toplo more, šetnje duž velikih ulica i obilaske raznih gradskih četvrti, kao i živopisne pejzaže išarane oblakoderima. Uz popust od 100€ po rezervaciji, u Dohi 5 dana možete provesti po ceni već od 499€!
Foto: Promo
Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

10 h

Podeli: