Izvor: B92

Hotel “Palisad” smešten je u srcu Zlatibora i može da se podiči tradicijom dugom 55 godina.

Danas je to moderan kompleks, koji je zadržao svoju autentičnost i šarm, gde gosti u novom ambijentu, baš kao i prethodnih 55 godina akumuliraju pozitivnu energiju u fantastičnoj interakciji sa prirodnim okruženjem koje hotel okružuje.

Zaštitni znak hotela “Palisad” ostao je autentični „dnevni boravak“, oplemenjen motivima nestvarnih pejzaža, portreta i skulptura velikih majstora srpskog likovnog stvaralaštva. Sa neodoljivim poslasticama i bogatom vinskom kartom, pravi je kutak za hedonizam.

Sobe su prilagođene turistima različitih zahteva, od standard soba za osobe željne planinske avanture i kraćeg zadržavanja, do nedavno renoviranih apartmana u kojoj deca i roditelji imaju dovoljno prostora za svoje sitne užitke i zajednička druženja.

Foto: Promo

Bilo da želite odmor sa svojom porodicom, opuštajući vikend sa prijateljima, organizaciju sportskih priprema, kongresa, team building-a ili proslave, hotel „Palisad“ će svojom ponudom i stručnim osobljem ispuniti i više od vaših očekivanja.

Za nastupajuće leto pripremljene su ponude za dinamičan odmor sa porodicom. Uz plaćen smeštaj, obezbeđen je ulaz na otvoreni bazen na Zlatiboru, zatim poseta Dino parku i novom truističkom lokalitetu „El Paso“ tačnije kaubojskom selu nadomak Zlatibora na putu za Crnu Goru.

Foto: Promo

Tokom boravka u samom hotelu, roditelji se mogu prepustiti odmoru i relaksaciji dok se deca zabaljaju u igraonici „Petar Pan“ koja, zahvaljujući prostoru od 350 m2, omogućava igru, zabavu i kreatnivne aktivnosti za različite tipove dečijeg uzrasta.

Ono sto je novina i još jedna u nizu dodatnih pogodnosti jesu i dečije animacije u prepodnevnim, popodnevnim i večernjim časovima, u vidu aktivnosti u prirodi i sportskih poligona.

Ovde će vaša deca naučiti tajne logorovanja, upoznati se sa biljnim i životinjskim svetom iz okruženja, tražiti skriveno blago... Sportske aktivnosti sprovodiće se kroz motoričke pologone (atletski, gimnastički i poligoni sa loptom) zatim takmičenja i elementarne igre...

Zato, ne propustite priliku da ove godine letujete na Zlatiboru i uživate u gostoprimstvu legendardnog hotela „Palisad“.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.