Sijetl: Pas koji voli autobuse (VIDEO)

Od 120 miliona ljudi koji su koristili javni prevoz prošle godine u Sijetlu, jedan je pas. Mešanka labradora po imenu Eklipsa je postala redovna putnica na gradskoj liniji nakon što je shvatila kako da sama dođe do parka za pse.

Izvor: B92

Sreda, 14.01.2015.

13:31

Default images
Foto: Printscreen Youtube

"Svi vozači autobusa je znaju. Ona kao čovek sedi u autobusu", rekla je Tiona Rejnvoter, inače redovna putnica na ovoj liniji.

"Ona nas sve usrećuje. Kako da je ne volite?", dodala je ona i piše HuffPost.

Vlasnik psa Džef Jang živi odmah pored stanice i potvrdio je da ponekad Eklipsa sama uskoči u autobus, bez njega, ukoliko nije završio cigaretu na vreme.

Pas je postao redovan putnik na ruti, gde se vozi tri do četiri stanice. "Nađemo se u parku za pse", objasnio je Jang.

Lokalni di-džej Majls Montogomeri je bio zbunjen kada je jednom ona skočila na sedište do njegovog, i gledajući kroz prozor, došla do svoje stanice, a potom elegantno izašla.

Portparolka javnog prevoza u Sijetlu rekla je da je srećna što pas ceni javni prevoz, ali da misli da bi ona ipak trebalo da bude na uzici.

U Sijetlu je dozvoljeno psima da se voze autobusom dok nisu opasnost i ne stvaraju neprijatnosti drugim putnicima.

Sijetl nije jedini grad u kome se psi voze prevozom, to je redovna pojava u Moskvi, gde su psi naučili da se voze metroom i izlaze na odgovarajućim stanicama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: