Beluči u Parizu umesto u Hutovom blatu

Iako su se odgovorni u Parku prirode "Hutovo blato" u Bosni i Hercegovini ponadali da će im turizam "procvetati" dolaskom ekipe filma "Na mlečnom putu" reditelja Emira Kusturice, predvođenom zanosnom italijanskom glumicom Monikom Beluči, to se nije ostvarilo.

Kultura

Izvor: M. SMAJKIÆ, Avaz.ba

Subota, 31.08.2013.

09:56

Default images

Prema informacijama do kojih je došao "Dnevni avaz", pripreme za snimanje na ovom lokalitetu odgođene su za narednu nedelju.

Kako Avaz saznaje, snimanje novih akcionih scena ovog filma u Hutovom blatu, u kojem bi Beluči trebalo da pogine, odgođeno je zbog njenih neodložnih obaveza u Parizu, ali i navodno slabog zdravstvenog stanja Kusturice.

Da je snimanje odgođeno, potvrdio je i Dragan Krunić iz hotela "Mogorjelo", u čijem je zakupu motel "Karaotok" u Hutovom blatu, kazavši za "Avaz" da su se dogodile neke promene.

- Sada smo, zaista, zauzeti oko toga. Više informacija imaćemo kasnije- kazao nam je Krunić.

Upravo bi u "Mogorjelu", kako smo saznali, Beluči trebalo da boravi tokom snimanja scena u čapljinskom kraju, a govorilo se i o tome da bi slavna glumica sve vreme boravila u nekom od dubrovačkih hotela.

Takođe, otkazani su i dogovori s opštinama Trebinje, Čapljina i Ljubuški, gde je trebalo da se snimaju pojedine scene filma na vodopadu Kravice.

U Hutovom blatu je skoro sve bilo spremno za snimanje. Čak su se i bagerima učvršćivali pojedini nasipi na kojima je trebalo da budu montirani delovi scene, poput vagona voza.

Ekipa Avaza je ovaj najveći ptičiji rezervat u Evropi, koji se još nije oporavio od posledica katastrofalnog požara od pre skoro dve godine, zatekla sablasno pust.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: