"Filmovi o superherojima su postali glupi i dosadni, nestaće kao vesterni"

Džejms Gan, reditelj filmskih hitova kao što su uspešni i hvaljeni "Guardians of the Galaxy" i "Suicide Squad", u nedavnom intervjuu se osvrnuo na veliki broj filmova o superherojima i izjavio nešto što je mnoge iznenadilo.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.07.2021.

14:55

Foto:EPA/ WILL OLIVER

Naime, u sklopu promocije novog "Suicide Squada", Gan je za "Ajriš tajms" izjavio da je većina savremenih filmova o superherojima "glupa" i da su mu "dosadni".

Uporedio ih je s mnogim dominantnim žanrovima koji su s vremenom iščezli, prenosi Headliner.
"Znamo šta se dogodilo s filmovima o kaubojima i ratnim filmovima. Ne znam, ne morate biti genijalac da biste sve povezali i videli da postoje ciklična kretanja što se filmova tiče i jedino što se nadam je da će budućnost filmova prema stripovima i filmova o superherojima biti to da će se menjati. Jako su glupi, a većina trenutnih mi je jako dosadna", rekao je Gan.

Potom je dodao: "Kad se pojavio ‘Iron Man’, bio sam zagrejan. I bilo je predivno gledati ih, ali ako se ne promene, postaće jako dosadni", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

16 h

Podeli: