"Hladno pivo" koncertom na Tašmajdanu slavi "vezu" sa srpskom publikom

Pank rok bend Hladno pivo održaće svoj, do sada, najveći koncert u Beogradu 21. avgusta na stadionu "Tašmajdan", saopštili su organizatori.

Kultura

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.06.2021.

14:06

Foto: Profimedia

Kako je najavljeno, zagrebački bend će na Tašu proslaviti pune dve decenije koncertnog druženja sa publikom u Srbiji, koje je počelo u bašti Studentskog kulturnog centra Beograda 16. juna 2001. godine.

"Odatle je Glas javnosti proročki izvestio da je, sudeći po viđenom, žestokom i maksimalno uigranom nastupu, Hladno pivo udarilo čvrste temelje za buduće, redovno pojavljivanje na ovim prostorima", kaže se u saopštenju.

Bend, poznat po regionalnim hitovima kakvi su "Nije sve tako sivo", "Pjevajte nešto ljubavno", "Konobar", "Samo za taj osjećaj" i "Na ovim prostorima", održao je četiri puta koncerte u Hali sportova, i po jednom u hali Novosadskog sajma i prostoru Beogradske tvrđave.

Frontmen i autor Mile Kekin, gitarista Zoran Subošić, bubnjar Mladen Subošić i basista Krešimir Šokec, uz klavijaturistu Miljka Kiša, objavili su krajem prošle godine singl "Kišna nedelja", a nedavno i "Carpe Diem", kojima najavljuju predstojeći novi album.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: