Stiže serija o legendarnoj holivudskoj glumici

Italijanska filmska kompanija "Vajldsajd" (Wildside), poznata po raznim televizijskim serijama, snima dramsku seriju o holivudskoj glumici Odri Hepbern.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 09.01.2019.

13:51

Stiže serija o legendarnoj holivudskoj glumici
Foto: Gettyimages

Snimanje će početi 2020. godine. Serija će biti bazirana na knjizi “Odri, moja majka“, koju je pre tri godine objavio sin glumice Luka Doti.

U knjizi Doti govori o ličnom životu svoje majke, pričama iz njenog detinjstva i pokazuje je u pravom svetlu – daleko od slike koja smo videli na ekranu.

Italijanski novinar i pisac Luiđi Spinola pomoći će da se priča prilagodi. Serija će se fokusirati na prve godine glumice u filmskoj industriji – od detinjstva u Evropi do ostvarenja u Holivudu.

Odri Hepbern je najpoznatija po svojim ulogama iz pedesetih godina - "Praznik u Rimu", "Sabrina", "Doručak kod Tifanija" i po svom dobrotvornom radu.

Iako je glumica bila jedna od najlegendarnijih ikona 20. veka, još nije snimljen nijedan TV projekat o njenom životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

19 h

Podeli: