Zvezda komedije "Zapravo ljubav" otkrila skrivenu poruku tog filma

Jedan od najpopularnijih britanskih filmova - "Zapravo ljubav" - publika najradije gleda u praznično vreme. Svi kažu da je reč o jednoj od najlepših romantičnih komedija ikada snimljenih.

Kultura

Izvor: B92

Sreda, 27.12.2017.

20:50

Zvezda komedije
Foto: YouTube screenshot

Četrdesetjednogodišnja Martina Mekačeon u ovom filmu tumači ulogu premijerove (Hju Grant) asistentkinje Natali, koju su članovi porodice i njen bivši dečko zadirkivali zbog viška kilograma, što nije bila istina.

Martina je nedavno u intervjuu za "Kosmopolitan" otkrila da je publika baš taj deo u filmu trebalo da primeti kao nešto smešno i bespotrebno, i da cilj bio da se time naglasi da mnogo žena na isti taj način brine o svom izgledu iako za to nema nikakvog razloga.

"Njeni problemi zapravo nisu pravi problemi", rekla je Martina.

"Sve žene misle da s njima nešto nije u redu, iako je zapravo svaka lepa i posebna na svoj način. Natali je trebalo da bude otelotvorenje toga", otkrila je glumica skrivenu poruku filma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: