DS: Proslava SNS šamar građanima

SNS je svoj rođendan građanima čestitala na najbolji mogući način - tako što je Vlada usvojila rebalans budžeta kojim se umanjuju plate i penzije, ocenjuje DS.

Izvor: B92

Sreda, 22.10.2014.

17:30

Default images

DS postavlja pitanje SNS-u da li je proslavljala to što na današnji dan deca nisu išla u školu zbog štrajka profesora i nastavnika, da li je proslavljala to što su advokati već mesec dana u štrajku zbog bahatosti i nestručnosti ministra pravde, ili pak to što studenti blokiraju fakultete u nemogućnosti da nađu sagovornika u ministarstvu prosvete.

Moguće je i da je Srpska napredna stranka proslavljala to što je deficit u budžetu 225 umesto 182 milijarde dinara uprkos povećanju poreza koji plaćaju građani, to što je tajnim ugovorima sklopila posao sa Etihadom koji Srbiju košta 600 miliona dolara, a arapske partnere pozajmljenih 40 miliona, ili možda to što je usvijen Zakon o radu kojim se umanjuju prava radnika da bi se privukle investicije, iako su one i dalje na najižem nivou od 2000. godin, navodi se u saopštenju DS-a

DS zaključuje da "iako članovi Srpske napredne stranke bez sumnje žive bolje nego pre dve godine, današnja proslava rođendana Srpske napredne stranke šamar je građanima koji u današnjoj Srbiji nemaju šta da slave, jer su im, zbog današnjih slavljenika i njihove nesposobnosti, primanja svakoga dana sve manja, porezi sve veći, a novčanici sve tanji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: