Nedelja, 31.08.2014.

13:59

SPS će dobro proći u Majdanpeku

Potpredsednica SPS Dijana Vukomanović je poručila da Koalicija "Ivica Dačić SPS-PUPS-JS-SDP" očekuje odličan rezultat na izborima u Majdanpeku.

Izvor: Tanjug

Default images

Ovaj kraj nije zaboravljen jer je to kraj koji ima ogroman potencijal, a Koalicija, predvodjena liderom Ivicom Dačićem daće svoj maksimum da se na ravnopravan i socijalno pravedan način reše životno orijentisana pitanja gradjana, rekla je Vukomanović na radnom sastanku Foruma žena u selu Mosna, gde se održava Međunarodni festival folklora.

Ona je naglasila da ove četiri partije predstavljaju "crvenu koaliciju" koja ima socijalno-ekonomski orjentisan program usmeren ka jačanju potencijala gradjana da solidarno u lokalnoj zajednici rešavaju životne probleme.

"Mi smo politička snaga koja je u bliskom kontaktu sa gradjanima na terenu, spremni smo na svaku vrstu razgovora, a isto tako motivišemo gradjane da udruženo rešavaju svoje probleme", navela je Vukomanović u saopštenju Službe za informisanje SPS-a.

Ona je, kako je saopšteno, istakla da će Koalicija "SPS-PUPS-JS-SDP" koju predvodi Ivica Dačić imati snage da povede Srbiju, svaki grad i selo ka razvoju i boljem životu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: