BG: U udesima stradale četiri osobe

Tri osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 1.30 u Šangajskoj ulici u Batajnici, a jedna osoba je stradala u udesu kod Ostružničkog mosta.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.08.2014.

07:10

Default images

Kod Batajnice su u udesu poginula dva muškarca starosti oko 35 godina i ženska osoba stara oko 30 godina, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Oni su bili u kombiju, a prema prvim saznanjima, nesreća se dogodila kada je vozilo udarilo u banderu ili stub, objasnila je portparolka Hitne pomoći.

Nesreća se dogodila u Šangajskoj ulici ispred broja 40, dodala je Macura.

U direktnom sudaru kamiona i automobila, koji se dogodio jutros u 7.35 časova na putu između Ostružničkog mosta i Surčina, jedna osoba je poginula, a jedno lice je lakše povređeno, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a. Muškarac iz automobila preminuo je na mestu udesa, a vozač kamiona lakše je povređen.

Dečak uzrasta oko 13 godina povređen je u udesu koji se dogodio oko 21.50 časova u Oplenačkoj ulici na Petlovom brdu, saopštila je Macura.

S povredama desnog lakta i desnog kolena dečak je prevezen u Dečju kliniku u Tiršovoj ulici u Beogradu, rekla je Macura i dodala da se udes dogodio kada je motociklista naleteo na dete koje je bilo na biciklu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 89 intervencija, od kojih 14 na javnim mestima, precizirala je Macura.

Lekarima su se javljale sve vrste hroničnih bolesnika, među kojima srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari, dodala je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: