"Uradićemo sve da protesta ne bude"

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković izjavio je da će učiniti sve da bi bili ispunjeni zahtevi građana kako ne bi došlo do protesta.

Izvor: B92

Petak, 04.07.2014.

14:41

Default images

"Mi smo čuli predlog nezadovoljnih građana i sve što su oni izneli imaju pravo, ali bolje je da usmerimo energiju na obnavljanje grada. Učinićemo sve da te zahteve ispunimo kako do protesta ne bi došlo", kazao je za agenciju Beta Čučković.

On je kazao da će opština svoje obaveze da završi do srede, kako bi se građanima pomoglo u obnovi kuća i stanova, ali da je bitno da se poštuje procedura.

"Ministar Vulin je čuo zahteve građana i obećao im da će na sednici Vlade predložiti donošenje Zakona o obnovi zemlje kojim će se rešiti problemi sanacija kuća koje su uništene", dodao je on.

Građani Obrenovca nezadovoljni zbog sporosti obnove kuća uništenih u poplavama i teškog položaja Obrenovčana nakon poplava održaće u ponedeljak, 7. jula, protest ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Nezadovoljni stanovnici Obrenovca, koji je pretrpeo najveće štete u nedavnim poplavama, organizovali su se pre dva dana preko društvenih mreža i počeli proteste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: