Vučiću nagrada Najevropljanin

Prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić primio je danas nagradu "Najevropljanin 2012.", priznanje koje od 2000. dodeljuje Prva evropska kuća Čukarica.

Izvor: B92

Petak, 10.05.2013.

00:14

Default images

Prvi potpredsednik vlade poručio je da je uveren da će Srbija uvek štititi svoje interese, ići putem napretka i biti pouzdan partner svim evropskim prijateljima.

Vučić se zahvalio svima koji su podržali njihov rad, koji prepoznaju borbenost i strast u želji da se pomogne svom narodu i zemlji i da Srbija krene boljim putem i bude moderna država.

"Kao što je uvodničar rekao da se za Vučića ne zna da li će završiti pod kopitama ili na konju - ne mislim da je to mnogo važno i ako sam bliži onome da će biti ono prvo - uveren sam da će Srbija biti na konju budućnosti i iznad svega i svih i da Srbiju niko ne može da pobedi. To smo pokazali i borbom protiv korupcije i kriminala i danas je svima jasno da je Srbija jača od svih, svega i da ne mogu da je pobede", rekao je Vučić.

Najevropljanin 2009. godine bio je sadašnji premijer Ivica Dačić.

Među prethodnim dobitnicima priznanja su i Dragoljub Mićunović, Božidar Đelić, Jelica Minić, Goran Marković, Boris Tadić, Mauricio Masari, Rasim Ljajić, Predrag Bubalo, Goran Bregović, Nenad Bogdanović, Desimir Tošić, Olivera Jevtić, Mlađan Dinkić, Jovan Ćirilov, a posthumno je dodeljena i Zoranu Đinđiću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

261 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: