Održan protest zbog Bus plusa

Udruženje građana "Narod protiv Bus Plusa" održalo je protest na Trgu Republike u Beogradu, na kome su poručili da više neće plaćati karte za gradski prevoz.

Izvor: Tanjug, S media

Ponedeljak, 30.07.2012.

12:27

Default images

Oni su pozvali građane da im se pridruže u kampanji "Bojkot Bus Plusa".

Prema rečima organizatora protesta, kampanja "Bojkot Bus Plusa" podrazumeva odbijanje plaćanja karata za javni prevoz tokom avgusta, dok će se protesti, kako tvrde, intezivirati u septembru sa početkom školske godine.

Učesnici protestnog skupa ponovili su zahteve da se raskine ugovor sa firmom Apeks, ukidanje Bus Plus sistema, smanjenje cene karata u gradskom prevozu i obezbeđivanje besplatnog prevoza za određene kategorije stanovništva.

Oni traže i pokretanje istrage povodom ugovora sa Apeksom kojim je, kako smatraju, oštećeno Gradsko saobraćajno preduzeće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: