Iz Niša za Cirih od 18. decembra

Direktor aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu Dragan Bugarinović kaže da je "Montenegro erlajns" odložio uvođenje linije iz Niša za Cirih za 18. decembar.

Izvor: B92

Četvrtak, 05.11.2009.

16:41

Default images

"Prvobitno je najvljeno da će crnogoirska kompanija iz Niša za Cirih leteti počev od 13. novembra. Kako nam je rečeno iz te kompanije, razlozi odlaganja su proceduralne prirode i vezani su za dobijanje dozvola od švajcarskih vlasti", naveo je Bugarinović.

"Montenegro erlajns" je najavio da će leteti na linijama Podgorica-Niš i Niš-Cirih i da su to dve posebne linije. JAT je otkazao letove iz Niša za Cirih uoči primene zimskog reda letenja.

Prema rečima Bugarinovića, za sada nema novih informacija o razgovorima sa "lou kost" kompanijama koje bi iz Niša letele za Bolonju i Stokholm.

"Izvesno je da će švedska niskotarifna kompanija "MCA erlajns" leteti za Stokholm posle obavljene propisane procedure, koja je u toku. "Lou kost“ kompanija "Vind didžet" bi trebalo da leti iz Niša do Bolonje i trenutno se razgovara o elementima ugovora, rekao je Bugarinović.

On je napomneuo da je jedna ruska kompanija, čije ime nije saopšteno, izrazila "ozbiljne namere" da leti iz Niša za Moskvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: