Novi incident LDP-Tijanić

Član izbornog štaba LDP-a na Voždovcu Robert Tomaš optužio direktora RTS-a Aleksandra Tijanića da ga je fizički napao nakon verbalnog duela u blizini beogradske Autokomande.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 27.04.2008.

16:31

Default images

U izjavi agenciji Beta, Tomaš je kazao da ga je Tijanić više od pet puta udario pesnicom po glavi dok je sedeo u kolima ali da nije povređen, to jest da su lekari u Urgentnom centru konastatovali da ima samo "sukrvicu u nosu".

Tomaš tvrdi da je na Autokomandi bio privatno u društvu supruge i da je, dok je jeo pljeskavicu, primetio Tijanića kako izlazi iz obližnje cvećare. "Ja sam se namrštio i on je primetio da sam imao grimasu koja nije bila prijatna prema njemu. Žena mi je rekla da uđem u kola a ja sam rekao: 'Ma ko ga j...'. On je čuo šta sam rekao i odgovorio: 'J... te Čeda i Beba', a ja sam odgovorio: 'J... tebe Koštunica i Velja Ilić'. On je nasilnički krenuo prema meni i napao me", rekao je Tomaš.

Tomaš kaže da je policija došla veoma brzo na mesto događaja i da je obavila svoj posao korektno, ali da je problem to što je samo jedan mladić koji je prisustvovao tom događaju pristao da policiji da izjavu kao svedok.

Funkcioner LDP-a je rekao da će u toku dana otići u policijsku stanicu gde će dati izjavu o incidentu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

10 h

Podeli: