Ponedeljak, 29.11.2021.

21:52

Dodik prvi napustio sastanak sa šefom Delegacije EU; nestalo struje VIDEO

U sarajevskoj rezidenciji šefa Delegacije EU Johana Zatlera upriličena radna večera trojice domaćih lidera sa evropskim i američkim diplomatama.

Izvor: Novosti

Dodik prvi napustio sastanak sa šefom Delegacije EU; nestalo struje VIDEO
EPA-EFE/FEHIM DEMIR

Oko 20:30 nestalo je električne energije u celoj ulici, pa tako i vili gde se odvija sastanak. Zatlerova rezidencija je ostala bez napajanja električnom enegijom, kao i ostatak uske ulice u centru Sarajeva.

Prema onome što se vidi sa ulice, u kući ne gore svetla, ali nije poznato da li je neka od prostorija ipak obasjana svetlom uz pomoć agregata s obzirom da niko od aktera sastanka još nije napustio objekat.

Večeru je ranije, oko 20 sati, napustio Milorad Dodik (SNSD) zbog ranije dogovorenih obaveza, a u kući su i dalje Bakir Izetbegović (SDA), Dragan Čović (HDZ), američki izaslanik Metju Palmer, predstavnica EU Angelinom Ajhorst, kao i američki ambasador Erik Nelson.

Tema večerašnjeg susreta je aktuelna politička situacija u BiH, kao i izmene Izbornog zakona.

Niko od učesnika večerašnjeg sastanka nije davao izjave za medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

10 h

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

15 h

Podeli: