Vučić uputio telegram saučešća: Nemi pred ovom tragedijom, šaljemo molitve utehe

Predsednik Srbije uputio je telegram saučešća predsedniku i premijeru Severne Makedonije povodom teške saobraćajne nesreće u kojoj je život izgubilo 46 ljudi.

Izvor: B92

Utorak, 23.11.2021.

08:12

Vučić uputio telegram saučešća: Nemi pred ovom tragedijom, šaljemo molitve utehe
EPA-EFE Andrej Cukic

U saučešću Aleksandra Vučića, između ostalog, se kaže: "Sa nevericom i tugom sam primio strašnu vest o tragičnoj pogibiji putnika autobusa u Bugarskoj. Ne postoje reči koje bi opisale bol koji delimo sa građanima vaše zemlje".

"Nemi pred ovom tragedijom, šaljemo molitve utehe porodicama poginulih i celom vašem bratskom narodu. Srbija je i sada uz vas, spremna da pruži svaku potrebnu pomoć i podršku, jer niste sami u ovoj tragediji. U svoje i u ime građana Srbije, upućujem najdublje saučešće porodicama nastradalih i narodu Severne Makedonije, a povređenima želim brz i uspešan oporavak", navodi se u saučešću predsednika Vučića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: