Blic: Čistka u SNS "od naroda odrođenih", u problemu i jedan ministar

Drastične promene očekuju SNS u narednih nekoliko meseci, piše Blic i navodi da će biti zamenjen deo rukovodstva "koji se odrodio od naroda".

Izvor: B92

Sreda, 19.06.2019.

07:41

Blic: Čistka u SNS
Tanjug, Zoran Žestiæ

U problemu je, kako tvrdi list, i jedan ministar.

"Ne radi se o dva-tri imena, mnogi će biti zamenjeni", rekao je neimenovani izvor Blica iz vrha SNS.

Kako navodi sagovornik lista, mnogo je onih koji nisu dobro radili, koji su gledali svoje, a ne opšte dobro i zato ne treba da budu iznenađeni.

Isti izvor rekao je da je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić prethodnih meseci obilazio odbore, nekada i više opština dnevno i da je redovno o svim dešavanjima obaveštavao Aleksandra Vučića.

"Svi koji su loše ili nezakonito radili upozoreni su, dobili su šansu da to isprave, neki jesu, ali neki su se oglušili o upozorenje i neće moći da kažu da su iznenađeni", navodi sagovornik Blica.

Među onima koji će biti promenjeni su i pojedini vrlo visoki funkcioneri, a spekuliše se da je u problemu i jedan ministar, dodaje sagovornik. "Koriste pozicije za lično bogaćenje i lične privilegije. Odrodili su se od običnih ljudi i to ne može da ostane nekažnjeno", naveo je sagovornik Blica.

Prema rečima sagovornika Blica, nakon promena očekuje se i podmlađivanje stranke budući da su se pojedini stariji članovi uspavali i ne trude se koliko su to nekada činili.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

23 h

Podeli: