Otkriveno ko stoji iza likvidacije Slaviše Krunića? VIDEO

Policija Republike Srpske lišila je slobode lica E. B. i M. G. koja se sumnjiče da su ubila Slavišu Krunića i Žarka Pavlovića i ranili Gorana Ilića.

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2019.

15:41

Otkriveno ko stoji iza likvidacije Slaviše Krunića? VIDEO

"Ova lica se sumnjiče da su sa licem Ž. K., koji je sinoć ubijen u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela", izjavila je Srni načelnica Odeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Mirna Miljanović.

Ona je naglasila da se za ova krivična dela sumnjiči i lice B. Đ. iz Banjaluke, koji se trenutno nalazi u bekstvu i za kojim policija aktivno traga. Za njim je raspisana poternica.

RTRS nezvanično saznaje da su slobode lišeni Emilio Baldo i Goran Milanović, dok je poternica raspisana za Benedijem Đukanovićem.

Istragu u vezi sa krivičnim delom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva i Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: