"Blic": Vučić prelomio, zna ime novog gradonačelnika

Ime novog gradonačelnika Beograda biće obelodanjeno za tačno dve nedelje, piše "Blic" i dodaje da samo Aleksandar Vučić zna ko će to biti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2018.

08:24

EPA-EFE/FLORIAN WIESER

Izvor tog lista iz vrha Srpske napredne stranke tvrdi da je predsednik te stranke konačno doneo odluku o tome ko će u naredne četiri godine voditi prestonicu, a o tom predlogu će uskoro razgovarati s članovima stranke.

"Samo Vučić zna ime osobe koja će biti gradonačelnik, nije to još nikome saopštio", kazao je taj izvor i dodao da ostaje još da Vučić to ime saopšti stranci. Isti izvor dodaje i da se ne očekuje da će se neko usprotiviti Vučićevoj odluci.

U međuvremenu, kako dalje piše "Blic" pozivajući se na više izvora iz SNS, među onima koji su se do sada u medijima pominjali kao mogući kandidati koji će voditi grad umesto Siniše Malog, vodi se "ljuta borba".

Podseća se i da su do sada kao naslednici Malog pominjani gradski menadžer Goran Vesić, predsednica opštine Savski venac Irena Vujović i direktor Dečje klinike u Tiršovoj Zoran Radojičić. Sve više se spekuliše da bi novi gradonačelnik mogao biti baš Vesić, zbog funkcije koju trenutno obavlja.

S druge strane, u Skupštini Beograda se može čuti i mišljenje da ih ne bi iznenadilo ni da im šef ostane isti, dodaje "Blic".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

11 h

Podeli: