MUP potvrdilo: Uhapšen fudbalski sudija Srđan Obradović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili S. O. (1976).

Izvor: B92

Utorak, 15.05.2018.

10:02

MUP potvrdilo: Uhapšen fudbalski sudija Srđan Obradović
Srðan Obradoviæ (Foto: Starsport)

Kako se navodi u saopštenju, ta osoba je uhapšena zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo zloupotreba službenog položaja.

"On se sumnjiči da je na fudbalskoj utakmici u Subotici, između FK Spartak i FK Radnički, iskorišćavanjem svog službenog položaja favorizovao domaći tim i tako ih stavio u povoljniji položaj u odnosu na protivnika. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu", navodi se u saopštenju.

U ponedeljak smo saznali da se radi o fudbalskom sudiji Srđanu Obradoviću.

Podsećamo, meč između subotičkog Spartaka i niškog Radničkog podigao je veliku prašinu u javnosti, nakon velike greške Obradovića, koji je Nišlijama dosudio nepostojeći penal.

Opširnije – OVDE.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza zatražio je nešto ranije da se sudija Srđan Obradović drastično kazni i skine sa liste arbitra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: