KOSTUNICA: NEOPHODNO KONSOLIDOVANJE SNAGA MUP

Izvor: B92

Sreda, 11.10.2000.

16:39

Default images
Predsednik SRJ Vojislav Kostunica ocenio je u sredu da je opsta bezbednosna situacija u zemlji "veoma slozena i zahteva plansko konsolidovanje snaga MUP radi potpune kontrole narusenog sistema bezbednosti", navodi se u saopstenju iz Vojnog kabineta jugoslovenskog predsednika, javlja Beta. U saopstenju se navodi da je Kostunica posetio Generalstab Vojske Jugoslavije i razgovarao sa najvisim vojnim rukovodiocima o aktuelnoj vojno-politickoj situaciji u regionu i o stanju bezbednosti u zemlji.

"Najvise vojno rukovodstvo ukazalo je predsedniku SRJ na moguce negativne posledice pojacanih napada i pokusaje diskreditovanja pojedinih licnosti i VJ kao institucije od presudnog znacaja za bezbednost i odbranu zemlje", navodi se u saopstenju.

Dodaje se da su na sastanku sa Kostunicom bili jugoslovenski ministar odbrane Dragoljub Ojdanic, nacelnik Generalstaba VJ general-pukovnik Nebojsa Pavkovic sa saradnicima, kao i komandanti strategijskih grupacija VJ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: