N1: Srđan Škoro podneo ostavku u PSG

Dosadašnji član Predsedništva PSG Srđan Škoro podneo je ostavku na članstvo u tom pokretu, prenosi N1.

Izvor: Tanjug, N1

Utorak, 21.11.2017.

18:52

N1: Srđan Škoro podneo ostavku u PSG

On je ostavku podneo navodeći da su lider PSG Saša Janković i njegova supruga Slavica stvorili od pokreta "mini preduzeće u kojem se favorizuju poltroni".

Obrazlažući tu odluku, Škoro je naveo da pokretom "na jedan neprimeren način upravlja supruga Saše Jankovića i da se odluke donose na način koji nije demokratski".

"Mi smo se u pokretu okupili oko vrednosti da bismo napravili bolju i pristojniju Srbiju, ali ono što radi bračni par Janković je daleko od toga", rekao je Škoro, koji je pozvao članove Predsedništva i osnivače PSG da se izjasne o njegovoj ostavci.

On je naveo da za sada ne razmišlja o nekoj drugoj političkoj opciji i dodao da će "bez straha nastaviti borbu za slobodnu i demokratsku Srbiju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: