Demanti sajta "Anastasiadate.com"

Kompanija "SOL network limited" koja stoji iza portala Anastasiadate.com oglasila se povodom priloga TV B92 i članka objavljenog na sajtu B92.net.

Izvor: B92

Petak, 30.06.2017.

15:14

Demanti sajta
Foto: Thinkstock

Kako se navodi u odgovoru, članak i prilog sadrže "neproverene i netačne informacije i navode", koji, kako se tvrdi, pre objavljivanja nisu dovoljno istraženi od strane B92.

Odgovor prenosimo u nastavku:

"Prvo, navedeni članci sadrže netačne informacije da je prilikom organizovanja fotografisanja koje je održano u Zrenjaninu dana 19. juna 2017. godine u restoranu 'Captain Jack' u organizaciji portala 'anastasiadate.com' bilo zloupotreba fotografija ili ličnih podataka lica koja su prisustvovala i učestvovala u navedenom događaju.

Drugo, nije istinita informacija koju je B92 preneo da je za navedeno fotografisanje devojkama isplaćivan honorar u iznosu od 1.000,00 dinara, već je fotografisanje urađeno bez ikakve materijalne nadoknade uz pristanak i saglasnost svake fotografisane devojke koja je tom prilikom dala video izjavu/saglasnost kojom ove činjenice potvrđuje. Ove video izjave portal 'anastasiadate.com' poseduje i spreman ih je predati nadležnim organima u slučaju potrebe.

Portal 'anastasiadate.com' najoštrije osuđuje zloupotrebu izjave g. Igora Jurića iz fondacije 'Tijana Jurić' povodom navedenog događaja u Zrenjaninu, a posebno povezivanje portala 'anastasiadating.com' sa potencijalno protivpravnim ili kriminalnim radnjama, jer isti portal u Republici Srbiji posluje u skladu sa važećim zakonima. Navedene izjave g. Igora Jurića su objavljene bez ikakvih prethodnih istraživanja odnosno pribavljanja dokaza.

Naglašavamo da svi korisnici portala 'anastasiadate.com' dobrovoljno učestvuju u pronalaženju prijatelja putem navedenog portala, jer isti obezbeđuje priliku za kontakt sa stvarnim osobama a ne 'lažnim profilima', a portal koristi više stotina hiljada ljudi iz celog sveta.", navodi se u odgovoru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: