Teško na vikend - kolaps u Beogradu

Saobraćaj u Beogradu je od 16h "u crvenom", a oni koji se vraćaju kući s posla ili kreću negde na vikend moraće da se naoružaju strpljenjem.

Izvor: B92

Petak, 31.03.2017.

16:36

Teško na vikend - kolaps u Beogradu
Foto: B92

Kretanje auto-putem s novobeogradske strane je otežano u oba smera, a posebno ka gradu, gde se kolona prostire do KBC Bežanijska kosa.

U pravcu ka aerodromu je situacija samo za nijansu bolja, a dodatni problem stvaraju radovi na putu. U centru grada, već uobičajeno, vlada gužva u ovo vreme, iako je sada situacija gora nego prethodnih dana.

Slično važi i za Novi Beograd, gde je Pupinov bulevar teško prohodan ka gradu od Antifašističke borbe do samog Brankovog mosta. I ulice koje su normalne na tri velika novobeogradska bulevara su pune vozila.

Što se centra tiče, gužva je u Karađorđevoj, Nemanjinoj i Kneza Miloša, ali i u Gavrila Principa, Kraljice Natalije i Balkanskoj. Situacija na Terazijama je podnošljiva do Starog dvora, gde počinje gužva sve do Slavije, a od Slavije kroz sve ulice koje se u nju ulivaju.

U "crvenom" su i Bulevar despota Stefana, Takovska ka RTS-u, potez Cvijićeve od Starine Novaka do Takovske, ali i Ulica Zdravka Čelara i deo oko uključenja na Pančevački most i kružni tok kod Bogoslovije.

Gužva u Bulevaru kralja Aleksandra je kod Tašmajdana, kao i na nekoliko lokacija ka Cvetkovoj pijaci, dok je Kneza Miloša zakrčena u oba pravca.

Problema ima i kod Autokomande i u tom delu Bulevara oslobođenja, kao i u Bulevaru vojvode Mišića.

Auto-put ka Nišu je prohodan tek od Dušanovca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: