PROSLAVA DOS-a U SOMBORU

Izvor: B92

Utorak, 26.09.2000.

10:50

Default images
U Somboru su poznati definitivni rezultati lokalnih izbora, prema kojima je od 61 odbornickog mesta u skupstini opstine, Demokratska opozicija Srbije dobila 44, javlja izvestac Radija B2-92. Na jednom izbornom mestu zbog potpuno izjednacenog rezultata bice ponovljeni izbori. Predsednicki kandidat DOS-a Vojislav Kostunica u ovom gradu ubedljivo vodi ispred kandidata leve koalicije. U ponedeljak uvece je na centralnom gradskom trgu u Somboru oko 4000 gradjana proslavilo pobedu DOS-a i Kostunice. Kako javlja izvestac Radija B2-92 u susednom mestu - Apatinu izborna komisija jos nije objavila rezultate - a DOS je objavio svoje rezultate prema kojima je osvojio vecinu. Iz staba DOS-a u ovom mestu najavljena je mogucnost kradje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: